Jezelf warm houden

Jeans heren

De winterperiode komt er weer aan, dit betekent dat het weer tijd is voor wat dikkere en warmere jassen zoals de Canada goose en geen korte broeken meer. Rond deze tijd zie je vaak mensen op straat die nog het zomergevoel hebben en niet doorhebben dat het kouder wordt. Hierdoor zie je een mix van verschillende outfits aan op straat. Zo lopen mensen nog in korte broeken en t-shirts of juist in een stevige broek en een trui met daarboven een dikke winterjas en een muts op.

Bibberen of zweten

Het najaar is nu echt van start, je merkt dat het s’ochtends heel koud is maar gedurende dag wanneer de zon de aarde verwarmd het toch weer een stuk warmer wordt. Het is net geen weer voor een winter outfit, maar ook geen weer voor normale najaars outfit. Over een paar weken zal het toch wel wat kouder worden en zullen er meer mutsen worden aangetrokken, zoals een muts van Canada goose. Wanneer draag je nou eigenlijk een muts? De muts is er om het hoofd warm te houden. Mensen die kaal zijn vinden dit vaak erg prettig want hun hebben geen haar op hun hoofd die voor iets van isolatie vormt.

Lange mouwen

Het is weer eens zo ver,  t-shirts gaan de kast weer in, en de truien worden weer gedragen. Truien komen in alle soorten en maten en kleuren. Ieder heeft zijn eigen stijl voor truien. De een draagt een dikke wollen trui terwijl de ander juist een dunne stijlvolle trui draagt. De keuze is aan jou. Vaak zijn er verschillen te zien tussen truien. De ralph lauren trui was een keer in de uitverkoop en wordt gedragen door mensen met stijl. S’avonds op de bank zitten mensen vaak met een dekentje om, maar je kan ook kiezen voor een lekkere wollen trui. Neem er dan wel een lekker kopje warme chocolademelk bij voor het warme winter gevoel.