Welke luxe reis kies jij?

Je wilt graag op vakantie gaan en je hebt hier wel wat geld voor over. Het liefst ga je op een luxe reis en wordt je geheel verzorgd. Maar wat voor soort luxe reizen zijn er eigenlijk allemaal en wat past het beste bij jou? In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Strandvakantie in luxe hotel

Houd je van zon, zee en strand? Dan kun je het beste kiezen voor een strandvakantie in een luxe hotel. De meeste luxe hotels in kustplaatsen zijn direct gelegen aan het strand, waardoor je geen lange afstanden hoeft af te leggen om in de zon te gaan bakken. Vaak hebben deze hotels zelf ook meerdere grote zwembaden waar je natuurlijk ook gebruik van kunt maken. En het is natuurlijk pas een echt luxe reis als je kiest voor een hotel waarbij alles volledig all inclusive is!

Glamping

Zou je wel eens willen kamperen met de kids, maar vind je dit toch iets te primitief? Speciaal hiervoor is er gelukkig ook een alternatief: glamping! Zo geniet je toch van een luxe reis waarbij je van alle gemakken bent voorzien en slaap je alsnog in een tent of huisje op een vakantiepark. Bij glamping is de tent of het huisje een stuk groter dan gemiddeld en ziet het er van binnen uit als een luxe hotelkamer of appartement.

Cruise

Houd je van varen? Boek dan eens een luxe reis op een cruise! De meeste cruises bieden luxe kamers aan en zijn van alle gemakken voorzien, zoals een restaurant, een bar, een fitnessruimte en een zwembad. Op de cruise vind je dus zeker ruim voldoende vermaak, maar daarnaast zul je onderweg vaak ook nog verschillende steden in verschillende landen bezoeken!