Dit zijn de verschillende soorten kunstgrassen

kunstgrassen

Heb jij altijd gedacht dat er maar één standaard kunstgras is? Dan heb je dat goed mis gehad! Want er bestaan veel verschillende soorten kunstgrassen. Zo heb je kunstgrassen voor op het balkon, voor op beurzen en evenementen en nog veel meer! 

kunstgrassen

In je tuin en op het balkon

Tegenwoordig willen steeds meer mensen kunstgrassen in hun tuin. Geen wonder, want je gras blijft het hele jaar groen en je hebt er geen enkel onderhoud aan. Gelukkig bestaan er kunstgrassen speciaal voor in je tuin. Dit kunstgras is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. 

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Ook daar kun je kunstgras op laten leggen! Deze kunstgrassen voor het balkon zijn erg comfortabel en je hebt geen speciale ondergrond nodig. Alleen je moet er wel op letten dat je een goede afwatering hebt. 

Op sportvelden en pannavelden

Wil jij het sportveld een boost geven met kunstgrassen? Dat kan! Daar zijn ook speciale kunstgrassen voor. Ze zijn iets fijner dan het kunstgras in je tuin en het ziet eruit als echt gras. Deze kunstgrassen zijn kindvriendelijk en veilig om op te spelen en te sporten. En niet alleen voor sportvelden zijn deze kunstgrassen ideaal, je kunt ze ook gebruiken voor fitness! 

Beurzen

Er bestaan ook kunstgrassen op rol, die ideaal zijn voor evenementen zoals beurzen. Deze kunstgrassen slijten nauwelijks en ze zijn heel handig mee te nemen. Is het kunstgras vies geworden? Geen probleem, het kan heel gemakkelijk weer schoongemaakt worden. Daardoor is dit kunstgras ideaal voor beurzen! Doe er je voordeel mee!