Betonlook vloer

industriële beton cire vloer

Vind je het mooi om een vloer een industriële look te geven, dan zit je met een industriële beton cire vloer helemaal goed. Naast de prachtige looks van de vloer, heeft dit beton ook nog andere voordelen. Zo is het niet alleen geschikt voor op de vloer, maar ook wanden kun je er mee afwerken. Badkamer, keuken, woon en slaapkamer overal door het huis is het beton te gebruiken. Nog een mooi voordeel is de naadloze afwerking, je kunt wanneer je een klein beetje handig bent zelf de beton aanbrengen op wanden en vloeren. 

industriële beton cire vloer

Hoe breng je het beton aan?

Wil je ook een industriële beton cire vloer dan ben je vast benieuwd hoe je deze dan aan moet brengen, als eerste moet de ondergrond schoon en vetvrij zijn. Voordat je begint moet je beton goed door elkaar roeren, zodat je geen klontjes meer hebt. De betonstuc kun je eenvoudig aanbrengen met een plamuurmes, je dient de beton aan te brengen in twee lagen. Na het aanbrengen van de twee lagen moet je het oppervlak schuren, door het schuren komt de prachtige bronzen look naar boven toe. Na het schuren neem je het geheel af met een droge doek.

Is beton aan te brengen over tegels?

Wil je de industriële beton over de tegels in bijvoorbeeld de badkamer gebruiken, dien je er wel voor te zorgen dat deze vlak zijn aangebracht en goed vast zitten. Is dit niet het geval, dan moet je eerst de tegels egaliseren of verwijderen om een mooi resultaat te krijgen. Wil je geen zorgen hebben of je alles wel hebt, dan zijn er handige pakketten te koop in de webshop van epoxywinkel.be. Naast deze prachtige beton voor de wanden en vloeren, zijn er nog meer prachtige producten te verkrijgen in de webshop.