Reizen door Europa

Droom jij altijd al van een rondreis door Europa? Even geen all inclusive hotels met veel eten en drankjes, maar gewoon echt mooie plekken langs gaan en de tijd van je leven beleven? Het is een super ervaring en je leert cultuur, normen en waarden van elk land in Europa kennen. Je kan langs historische plekken gaan en uiteraard heb je altijd ruimte om ergens iets lekkers te eten of te drinken. De invulling is helemaal aan jou. Heb jij eigenlijk al gedacht aan hoe je wil gaan reizen door europa? Je kunt gaan backpacken zonder vooraf te plannen in welk pension of bed and breakfast je overnacht, of je plant het wel vooraf. Maar weet je dat het ook ideaal is om gewoon rond te reizen in je eigen mobilhome mobilhome verkopen?

Tips voor de mooiste plaatsen

Naast hoe je gaat reizen zijn er natuurlijk genoeg andere dingen waar je aan moet denken als je een rondreis gaat doen. Denk bijvoorbeeld aan grote hotspots die je sowieso wil zien. We hebben voor jou een lijst met plekken die je echt niet kan overslaan. Hieronder staat een lijst met alle plekken.

  1. Sicilië in Italië
  2. Plitvice in Kroatië
  3. Normandië in Frankrijk
  4. Hohe tauern In oostenrijk
  5. Costa de la luz in Spanje
  6. Toscane in Italië
  7. Masca in Tenerife (Bezoek dan ook gelijk el teide)
  8. Sintra in Portugal

Uiteraard zijn dit maar een paar plekken, waarbij je zelf nog ontzettend veel kan aanvullen zoveel jij zelf wil. Een tip is om ruimte tussen het reizen vrij te houden als je met toeval een prachtige plek tegenkomt, want zeg nou zelf, de onverwachte pareltjes maken toch de mooie herinneringen?

Nog een laatste tip

De laatste maar niet de minste tip die wij mee willen geven is als volgt, Als je heerlijk je mobilhome mobilhome verkopen hebt gevonden en gaat beginnen aan je reis, bedenk je dan dat je ten alle tijden te gast bent op deze mooie plekjes. We moeten zuinig zijn op de mooie plekken die we hebben in Europa, Dus zorg dat je de plekken netjes verlaat, ben respectvol naar de bewoners en daarnaast kun je een zorgeloze en onvergetelijke reis beleven!